BEMUTATKOZÁS


HOFFER ÉVA

Már hat éves koromban, amikor megkérdezték, mi szeretnék lenni azt válaszoltam, hogy tanító néni. Immáron 1978 óta tanítóként és fejlesztő pedagógusként gyermekekkel foglalkozom. 

Kereső, kutató, kísérletező embernek tartom magamat. Világ életemben szerettem új dolgokat tanulni, kipróbálni, és ha hasznosnak bizonyul, akkor alkalmazni a munkámban. Így találtam rá a 90-es években az Agykontrollra először egy könyv formájában, majd az elsők között végeztem el a felnőtteknek meghirdetett tanfolyamot dr. Domján Lacinál. Ezután jött az ötlet néhány lelkes kollégával, hogy kidolgozzunk egy programot gyermekek számára. Azóta is töretlen lelkesedéssel, hittel és energiával tanítom szerte az országban ezt a egyszerűen alkalmazható stresszkezelő, elmefejlesztő módszert. 

Az évek során szerettem volna további tudományosan megalapozott technikákkal, hasznos tapasztalati trükkökkel megismertetni a diákokat. Ehhez néhány éve kidolgoztam egy másik tanfolyamot, amely során megtanulhatják, hogyan tudják felgyorsítani, megkönnyíteni, hatékonyabbá és még izgalmasabbá tenni a tanulást. 

Gyermektanfolyamok mellett ma már felnőtteknek, főleg pedagógusoknak is tartok tréningeket és továbbképzéseket. Sokan megkeresnek Együttérző kommunikációval, Belső utazással, Kineziológiával és Enneagrammal kapcsolatban. Az életem nagy részét a tanulás és a tanítás tölti ki. Szabadidőmben kirándulok, utazok, búvárkodok és "unokázom".