SILVA-FÉLE AGYKONTROLL

Egészség, stresszoldás, elmefejlesztés

José Silva-val és fiával, Michael-lel 

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott önsegítő módszer. Célja a stressz okozta feszültség oldása és az agy kapacitásának hatékonyabb kihasználása. Lehetővé teszi, hogy nagyobb mértékben használjuk ki a bennünk szunnyadó képességeket.

Kidolgozója egy mexikói származású kutató, José Silva aki gyermekeivel kezdte a kísérletezéseit. Elsődleges célja az volt, hogy segítsen nekik a tanulásban. A 22 évig tartó közös munka során kiderült az is, hogy kreatívabbak, egészségesebbek, nyugodtabbak, magabiztosabbak lettek a gyermekei.

Mit várhatsz a gyermekagykontroll tanfolyam elvégzésétől?

- Eredményesebben tudsz tanulni.

- Fejlődik az emlékezeted és a képzeleted.

- Magabiztosabb leszel.

- Nyugodtabb és energikusabb leszel.

- Képes leszel megszabadulni a rossz szokásaidtól.

- Képes leszel jó döntéseket hozni céljaid elérése érdekében.

- Ha beteg vagy, gyorsabban tudsz meggyógyulni.

- Képes leszel megszüntetni a fájdalmak zömét.

- Fejlődik a megérző képességed (intuíciód).

- Eredményesebben segíthetsz másoknak is.

- Közös élményben vehetsz részt szüleiddel, ami segíti az otthoni együttműködést, és a módszer eredményes használatát.

További információ: www.agykontroll.hu

Örömmel fogadom szervezők jelentkezését, akik szívesen segítenek abban, hogy még több gyermek ismerje meg ezt a csodálatos módszert!

Gyermekagykontroll tanfolyam ( max 15 fő) sok játékkal és rövid relaxációs gyakorlatokkal.   

LEGÚJABB SIKERTÖRTÉNETEK:

"Szeretném elmondani, hogy milyen csodás változások történtek velünk az Agykontroll elvégzése után. Linda a "Három ujj" technikát itthon is és a suliban is alkalmazza. A 66%-os matematika dolgozatát 92%-ra javította, és mellette írt egy 100%-os környezet ismeret dolgozatot is. Persze készültünk is...! Kitettük a bejárati ajtóra az "Agykontroll" hűtő mágnest, reggelente ennek elolvasásával indítunk. Továbbá készítettünk pozitív állításokat, amit kiragasztottunk a fürdőszoba tükrére, hogy reggel és este is olvashassuk. "Tapsiék" meséje folyamatos útmutató. Tovább írtuk: Mérges Tapsi immáron Boldog Tapsi. Természetesen mindig van mit megoldani az életünkben, vagy csak egyszerűen szeretetben eltölteni az időt. Az Agykontroll erre egy nagyszerű lehetőség, általa még közelebb kerültünk egymáshoz. Hálásan köszönjük a tanfolyamot! Nagyon érthetően adtad át Lindának a módszert. Hiszem, hogy amit mi megéltünk, sokan megtapasztalták már, és meg is fogják tapasztalni...!" (Erzsébet és Linda)


Egy gyermekagykontroll tanfolyamot végzett kislány édesapja írja:

"Viviennek már kellene tudni a teljes szorzótáblát, de nem ment neki. Egyik este, két nappal a tanfolyam elvégzése után, elhatároztuk, hogy megtanuljuk a két legnehezebb számsort. Vivi elment a "Titkos kuckójába", képzeletben elhelyezkedett kényelmes foteljében. Ezek után a következőket mondta: "Most meghallgatom apától a 6-os és a 8-as szorzótáblát, tökéletesen megjegyzem, és ha bármikor szükségem lesz rá, összeteszem a három ujjamat és eszembe jut." Miután visszajött "Alfa országból", hibátlanul tudta. Ráadásul annyira élvezte a tanulást, hogy nem akarta abbahagyni, fél10-kor még így könyörgött:: Ne hagyjuk abba, én még szeretném tanulni a szorzótáblát!"


"Az augusztusi agykontroll tanfolyam után Benedek nagyon jól vette és veszi az ötödik osztálybeli akadályokat. Élete eddigi legjobb bizonyítványát produkálta félévkor. Egy négyese lett, a többi tantárgyból ötöst kapott. Így három tantárgyból sikerült javítania. Nagyon örülök, hogy elvégezte a tanfolyamot és kamatoztatja a tudását is." (N. Renáta, Mór) 


"Szeretnék egy kis sikerélményt megosztani veled. Egy hete vettünk részt az agykontroll tanfolyamodon, Petivel és Petrával. Peti azt kérte a közös programozáskor (Titkos kuckó), hogy a matekversenyen első legyen a csapatuk.Itthon is programoztuk minden este, és jelentem tegnap megnyerték az Országos Bolyai Matematika csapatversenyt . Peti nagyon örült és rácsodálkozott az elme erejére." (K. Erika, Budapest)