SILVA-FÉLE AGYKONTROLL

Egészség, stresszoldás, elmefejlesztés

José Silva-val és fiával, Michael-lel 

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott önsegítő módszer. Célja a stressz okozta feszültség oldása és az agy kapacitásának hatékonyabb kihasználása. Lehetővé teszi, hogy nagyobb mértékben használjuk ki a bennünk szunnyadó képességeket.

Kidolgozója egy mexikói származású kutató, José Silva aki gyermekeivel kezdte a kísérletezéseit. Elsődleges célja az volt, hogy segítsen nekik a tanulásban. A 22 évig tartó közös munka során kiderült az is, hogy kreatívabbak, egészségesebbek, nyugodtabbak, magabiztosabbak lettek a gyermekei.

Mit várhatsz a gyermekagykontroll tanfolyam elvégzésétől?

- Eredményesebben tudsz tanulni.

- Fejlődik az emlékezeted és a képzeleted.

- Magabiztosabb leszel.

- Nyugodtabb és energikusabb leszel.

- Képes leszel megszabadulni a rossz szokásaidtól.

- Képes leszel jó döntéseket hozni céljaid elérése érdekében.

- Ha beteg vagy, gyorsabban tudsz meggyógyulni.

- Képes leszel megszüntetni a fájdalmak zömét.

- Fejlődik a megérző képességed (intuíciód).

- Eredményesebben segíthetsz másoknak is.

- Közös élményben vehetsz részt szüleiddel, ami segíti az otthoni együttműködést, és a módszer eredményes használatát.

További információ: www.agykontroll.hu

Örömmel fogadom szervezők jelentkezését, akik szívesen segítenek abban, hogy még több gyermek ismerje meg ezt a csodálatos módszert!

Gyermekagykontroll tanfolyam ( max 15 fő) sok játékkal és rövid relaxációs gyakorlatokkal.   

LEGÚJABB SIKERTÖRTÉNETEK:

Egy gyermekagykontroll tanfolyamot végzett kislány édesapja írja:

"Viviennek már kellene tudni a teljes szorzótáblát, de nem ment neki. Egyik este, két nappal a tanfolyam elvégzése után, elhatároztuk, hogy megtanuljuk a két legnehezebb számsort. Vivi elment a "Titkos kuckójába", képzeletben elhelyezkedett kényelmes foteljében. Ezek után a következőket mondta: "Most meghallgatom apától a 6-os és a 8-as szorzótáblát, tökéletesen megjegyzem, és ha bármikor szükségem lesz rá, összeteszem a három ujjamat és eszembe jut." Miután visszajött "Alfa országból", hibátlanul tudta. Ráadásul annyira élvezte a tanulást, hogy nem akarta abbahagyni, fél10-kor még így könyörgött:: Ne hagyjuk abba, én még szeretném tanulni a szorzótáblát!"


"Az augusztusi agykontroll tanfolyam után Benedek nagyon jól vette és veszi az ötödik osztálybeli akadályokat. Élete eddigi legjobb bizonyítványát produkálta félévkor. Egy négyese lett, a többi tantárgyból ötöst kapott. Így három tantárgyból sikerült javítania. Nagyon örülök, hogy elvégezte a tanfolyamot és kamatoztatja a tudását is." (N. Renáta, Mór) 


"Szeretnék egy kis sikerélményt megosztani veled. Egy hete vettünk részt az agykontroll tanfolyamodon, Petivel és Petrával. Peti azt kérte a közös programozáskor (Titkos kuckó), hogy a matekversenyen első legyen a csapatuk.Itthon is programoztuk minden este, és jelentem tegnap megnyerték az Országos Bolyai Matematika csapatversenyt . Peti nagyon örült és rácsodálkozott az elme erejére." (K. Erika, Budapest)